Spinatblinis med rejesalat

Antal: ca. 15 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bland mel, bagepulver og salt.
2. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Blend nu spinat og bland det i. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske.
3. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
4. Dræn rejer og asparges godt. De skal ikke være våde. 
5. I en skål røres mayonaise, creme fraiche, paprika, ketchup, hummerfond, salt og citronsaft.
6. Bland nu rejer og asparges i dressingen. 
7. Når blinis er nedkølet toppes de med rejesalaten. Herefter kan du pynte med præcis det du har lyst til - vi brugte citron og dild. 
OBS: Blinis kan sagtens laves før og fryses ned.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort