Spinatroulade med laks og dildcreme

Antal: 18-20 stk. 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Spinatrouladen laves. I to skåle deles de 4 æg i hvider og blommer. I skålen med blommer blandes den drænede spinat i. Herefter krydres med salt og peber.
2. Æggehviderne piskes stive og vendes i blandingen med spinat og æggeblommer.
3. En bageplade gøres klar med bagepapir. Herefter smøres bagepapiret med lidt olie eller smør. Det gør, at det er lettere at rulle rouladen til sidst.
4. Blandingen fordeles på hele bradepanden, så du har en firkant.
5. Herefter bages den ved 200 grader varmluft i 15 min.
6. Når bunden er bagt, så sættes den til afkøling.
7. Imens røres philadelphia med hakket forårsløg, dild, citronsaft, salt og peber.
8. Når bunden er afkølet smøres den med dildcremen, hvorefter lakseskiverne lægges på, så det dækker hele overfladen.
9. Rouladen rulles. Gem eventuelt bagepapiret så det kan holde den sammen.
10. Læg den på frost i 1-2 timer (eller mere), og skær den når du skal bruge den.

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort