Store pizzasnegle med skinke og pepperoni

Antal: 25-30 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Smør smeltes over lav varme. Herefter tilsættes vand og natural yoghurt og det hele røres godt sammen.
2. Hele blandingen hældes over i en skål eller over i din røremaskine. Det må max have en temperatur på 37 grader (lillefingervarmt), ellers dør gæren.
3. Gær tilsættes og det hele røres godt sammen.
4. Sukker, æg og salt tilsættes.
5. Melet kommes i lidt efter lidt og æltes godt sammen. Det er nemmest i en røremaskine. Dejen kan godt virke for våd, men lad dejen køre i røremaskinen ved fuld hastighed i cirka 5-7 min, indtil dejen slipper kanterne, så er den færdig.
6. Sæt dejen til hævning i cirka 1 time eller til den er hævet til dobbelt størrelse.
7. Del dejen i to og rul ud til en rektangel. Smør med tomatsauce, fordel skinke og pepperoni, fordel ost og drys med tørret oregano.
8. Rul stramt sammen til en pølse. Skær ud med en skarp kniv – stykker på ca. 2-3 cm.
9. Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir.
10. Lad sneglene efterhæve i 20-30 min. Pensl med sammenpisket æg.
11. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag i ca. 15 min.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort