Sundere bounty slices med karamel

Antal: 6 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Nederste lag laves. Alle ingredienser æltes godt sammen. Det er faktisk bare nemmest at gøre det med hænderne.
2. En lille form beklædes med madlavningsfilm. Herefter presses "dejen" ud - pres den godt ned.
3. Herefter laves det hvide midterste lag. Alle ingredienserne blandes sammen. Massen skal være rimelig fast, hvis den ikke er det, så tilsættes lidt mere kokosmel.
4. Den hvide "dej" fordeles ovenpå den brune bund.
5. Det øverste brune chokolade lag laves ved at blande alle ingredienserne i en lille gryde og varme det op under svag varme indtil du har en ensartet masse.
6. Denne hældes på din hvide masse.
7. Kagen sættes i fryseren i 3-4 timer.
8. Kagen tages ud og tages op af formen. Den skæres ud i de stykker, som man har lyst til.
9. Dadelkaramel laves ved at blende dadler, varmt vand, peanutbutter og evt. salt. Put den i en plastikpose og klip et hul ude i en af enderne, så er den nem at sprøjte på din kage.
10. Pynt med hvad du har lyst til. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort