Sundere chokolade-cheesecake i glas

Antal: 4 stk. små glas

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Til den her opskrift er det nemmest at bruge en minihakker eller en foodprocessor.
2. I en minihakker placeres havregryn og kokos. Herefter blendes det indtil det er fint. Tilsæt nu kokosolie og kokossukker/honning og blend godt igen. Fordel din "kiks" i 4 små glas.
3. Herefter laves din chokolademousse. Alle ingredienserne blendes sammen i en minihakker eller blender. Det skal blende i cirka 3-4 min, indtil det har en cremet og ensartet konsistens.
4. Smag til. Hvis du vil have den mere sød, tilsæt da mere kokossukker/honning.
5. Fordel din chokolademousse i dine 4 glas.
6. Drys til sidst med lidt revet kokos og sæt dine små glas på køl i minimum 3-4 timer, så de kan blive kolde.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort