Sundere chokoladekage med mangomousse

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Alle ingredienserne til bunden blendes sammen enten i en blender eller med en stavblender.
2. Puttes i en lille springform, som enten er beklædt med bagepapir eller smurt med kokosolie. Bages ved 200 grader varmluft i 15 min.
3. Kagen sættes til afkøling.
4. Moussen laves. Husblas sættes i blød i koldt vand. Imens blendes mango med neutral skyr og det smages til med lidt sødemiddel, honning eller anden sødning.
5. Når husblassen er blød, så varmes den op enten i mikroovnen eller i en gryde på komfuret.
6. Når husblassen er smeltet, så tages lidt af mango-skyr blandingen og hældes over i (2-3 spsk). Dette gøres for at sænke temperaturen på husblassen inden den hældes sammen med hele mango-skyr blandingen.
7. Derefter hældes det hele sammen og der røres godt. Brug evt. et piskeris for at undgå klumper.
8. Mangomoussen hældes ovenpå chokoladekagen. Sættes i køleskabet i minimum 4-5 timer.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort