Sundere, glutenfri mælkesnittekage uden tilsat sukker

Antal personer: 6

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bananer, dadler og æg blendes sammen med en stavblender eller moses godt sammen.
2. Herefter tilsættes bagepulver, mandelmel og rå kakaopulver - det hele røres godt sammen.
3. En lille springform smøres med lidt kokosolie, hvorefter dejen hældes i.
4. Bages ved 180 grader varmluft i 20-25 min (afhængig af din ovn) - hold øje med den. Når du kan stikke en strikkepind, tandstik eller anden tynd pind ned i kagen og den kommer op ren, så er kagen færdig.
5. Sæt kagen til afkøling. Imens røres cremen sammen. Alle ingredienserne røres sammen og der smages til med honning eller sødemiddel.
6. Når kagen er kold, så deles den i to og der smøres creme i midten, hvorefter toppen placeres på. Der smøres et lag ovenpå igen.
7. Der pyntes med ønsket fyld.
8. Kan holde sig et par dage i køleskabet og er stadig saftig dagen efter.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort