Sundere kage med chokolade-peanutbutter frosting

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bananer og æg blendes sammen med en stavblender, almindelig blender eller i en foodprocessor.
2. De resterende ingredienser tilsættes. En springform eller anden form smøres med lidt kokosolie.
3. Kagen bages ved 200 grader i cirka 20-30 min, hold øje med kagen – når du kan stikke en strikkepind etc. i kagen og den kommer ud ren, så er den færdig.
4. Afkøles på en bagerist, imens frostingen laves.
5. Dadler blendes med vand. Herefter tilsættes peanutbutter og kakaopulver. Hvis den er for tynd tilsættes lidt ekstra dadler, hvis den er for tyk, så tilsættes lidt mere vand.
6. Kagen deles og smøres med frosting både imellem og ovenpå. Pyntes eventuelt med lidt hakkede nødder eller friske bær.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort