Sundere karamelkiks med chokolade

Antal: 11-12 stk. 
Opbevares på køl i op mod 7 dage. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader. I en gryde smeltes kokosolie og honning. Bland herefter dette i en skål sammen med mandelmel.
2. Form dejen til små kugler og form dem til flade småkager. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kagerne i cirka 8 min. Hold øje med dem, da det kan være din ovn varmer bedre end vores.
3. Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle ned.
4. Blend alle ingredienserne til karamellen sammen. Gør det med en stavblender, minihakker eller i en foodprocessor.
5. Læg en lille klat af karamellen på hver småkage og spred det ud.
6. Smelt chokolade og kokosolie sammen i en lille gryde ved meget lav varme (så chokoladen ikke brænder på). Du kan også gøre det over vandbad, så er du sikker på, at det ikke brænder på.
7. Fordel chokolade udover dine småkager. Sæt på køl, så chokoladen kan sætte sig.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort