Sundere kylling i karry

Antal personer: 4

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Løg, gulerødder og kartofler skæres i grove stykker.
2. En gryde varmes op, hvor olie og karry kommes i.
3. Når karryen er stegt tilsættes løg, gulerødder og kartofler.
4. Steg kort grøntsagerne og tilsæt derefter vand, så det dækker grøntsagerne.
5. Lad det koge 20-30 minutter med låg (indtil grøntsagerne er møre)
6. Skær kyllingen i strimler og steg dem på en pande for sig. Når de er færdige stilles de til side.
7. Blend nu grøntsagerne og vandet med en stavblender eller i en alm. blender.
8. Hæld tilbage i gryden og tilsæt kokosmælk, boullionterning, salt, peber og det stegte kylling.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort