Sundere peanutbutter slice

Antal: ca. 12 stk.

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Blend dadler med vand. Tilsæt herefter kokos og rå kakaopulver og rør det sammen med en ske eller med hænderne.
2. Beklæd et lille firkantet fad med husholdningsfilm (størrelsen af fadet afhænger af hvor høje du vil have dem). 3. Pres din "dej" godt ned i fadet og godt ud til siderne.
4. I en blender eller minihakker tilsætter du nu cashewnødder, honning, vaniljepulver, smeltet kokosolie, citron/limesaft, peanutbutter og salt. Det hele blendes indtil det har en ensartet cremet konsistens. Dette tager et par minutter.
5. Fordel herefter det lyse lag ovenpå det brune lag.
6. Det sidste lag laves. Alle ingredienserne blandes sammen i en skål ligesom man gør med almindelig glasur.
7. Chokoladen fordeles ovenpå det hvide lag. Det hele sættes i køleskabet i minimum 4 timer.
8. Skæres ud i små portioner, da et enkelt stykke mætter rigtig meget. Jeg fik cirka 12 ud af min portion.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort