Sundere snickersbarer

Antal: 12-14 stk. 
Tip: Opbevares på køl i en lufttæt beholder i op mod 7 dage. Kan også fryses. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Blend havregryn, peanuts og mandler (hvis du bruger hele mandler) til "mel". Smelt kokosolie og honning i en lille gryde. Bland det hele godt sammen. Tilsæt vand indtil du får en dej, som hænger sammen og ikke smuldrer.
2. Beklæd en form (vi brugte en str. 10 cm x 25 cm) med bagepapir. Så er barerne nemme at få ud.
3. Pres din bund godt ned i formen.
4. Nu til 2. lag (medmindre du udelader dette). Blend cashewnødder med vand og kokosolie indtil du har en ensartet glat masse. Fordel denne masse ovenpå din bund. Sæt den på frys imens du laver 3. lag.
5. Blend dadler med peanutbutter eller anden nøddesmør og kokosolie. Spred det udover dit 2. lag. Drys nu peanuts udover, og pres dem ned så de sidder fast i dadelkaramellen.
6. Sæt formen på frys i minimum 2-3 timer.
7. Tag formen ud af fryseren. Tag din "kage" op ved hjælp af bagepapiret. Skær ud i ønskede størrelse.
8. Smelt chokolade over vandbad eller i mikroovnen.
9. Vend dine barer i den smeltede chokolade. Sæt dem på en tallerken og sæt dem i fryseren i 10-15 min, så chokoladen kan sætte sig.
10. Herefter kan du putte dem over i en beholder og tilbage i fryseren. Så har du sunde snickersbarer i fryseren.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort