Svampede æblebrud med kardemomme og hasselnødder

Antal: ca. 16-17 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt revet æble, grofthakket hasselnødder, salt, sukker, kardemomme og fuldkornsmel. Rør det godt rundt. 
2. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt. Ælt i 5-10 minutter. Dejen skal være fugtig, da grovmelet suger. 
3. Lad dejen hæve i en time.
4. Ælt derefter dejen kort og sæt passende klatter på et bagepapir. Pensel dem med et sammenpisket æg, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i 12-15 min. 

Svampede æblebrud med kardemomme og hasselnødder

Svampede æblebrud med kardemomme og hasselnødder

Svampede æblebrud med kardemomme og hasselnødder

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort