Svampede squashmuffins

Antal: 6-8 stk.

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Riv squash på et rivejern.
2. Pisk nu æg, brun farin, sukker og vaniljesukker luftigt i en skål.
3. Tilsæt revet squash, kanel, kardemomme, salt, natron, bagepulver, olie, grofthakkede valnødder og hvedemel.
4. Pisk igen en kort omgang.
5. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem i den forvarmede ovn i cirka 16-18 minutter.
6. Nu skal frosting laves. I en skål piskes smør, vaniljesukker og flormelis. Herefter røres flødeost og citronsaft i.
7. Når kagerne er færdige afkøles de før frosting smøres på. Pynt evt. med lidt grofthakkede valnødder.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort