Svamperisotto med kylling

Antal personer: 4

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Løg og hvidløg hakkes. Svampene renses og skæres i skiver.
2. Kyllingen steges på en pande, og lægges til side. Derefter svitses svampene på en pande, og sættes til side (væsken skal også bruges).
3. En gryde med olie varmes op, og løg svitses kort til de er bløde.
4. Risene tilsættes og røres rundt.
5. Hvidvinen tilsættes under omrøring.
6. I takt med at risene suger væsken, tilsættes mere og mere boulionvand. Risene må aldrig koge helt tørre, og det er vigtigt at der konstant røres.
7. Når risene har den ønskede konsistens tilsættes de stegte svampe og parmasan.
8. Kyllingen skæres i strimler og tilsættes i retten, eller serveres ovenpå.
9. På toppen drysses med hakket persille.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort