Svampet banankage med chokoladeglasur

Antal: 1 stk. (springform Ø30)

Print opskriften

Fremgangsmåde


1. Start med at piske æg, vaniljesukker og sukker til en let og luftig blanding.
2. Mos dine bananer med en gaffel.
3. Tilsæt nu dine moste bananer til din ægge-sukkerblanding.
4. Tilsæt kærnemælk, bagepulver og hvedemel og rør det hele godt rundt.
5. Tilsæt til sidst smeltet smør og rør det hele til en ensartet blanding.
6. Smør en springform med fedtstof, eksempelvis smør.
7. Hæld din kagedej ned i formen.
8. Bag kagen ved 185 grader varmluft i cirka 40-45 min.
9. Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle.
10. Lav din glasur ved at blande chokolade og mælk i en skål. Giv det 30 sek. i mikroovnen. Rør rundt. Giv det yderligere 30 sek. i mikroovnen. Sådan bliver du ved, indtil du har en ensartet chokoladeglasur. Hvis du ikke har en mikroovn, så kan du også sagtens gøre det i en lille gryde ved meget lav varme.
11. Smør din glasur på kagen og drys evt. med hakkede hasselnøddeflager.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort