Tærte med broccoli og bacon

Antal: 1 tærte 
Form: Diameter Ø24 cm 

 

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skær smør i små stykker. Bland det sammen med de resterende ingredienser og ælt indtil du har en sammenhængende, ensartet dej.
2. Sæt dejen på køl i cirka 30 min.
3. Skær broccoli i mindre stykker. Kog noget vand og hæld det over dine broccoli, lad det stå og trække i cirka 5 min. Hæld vandet fra.
4. Steg bacon, men ikke så det er helt færdigstegt. Det skal stege færdigt i ovnen med tærten.
5. Pisk æg sammen med mælk og salt/peber.
6. Rul din tærtedej ud. Smør tærtefadet med lidt smør eller olie. Placer tærtedejen i tærtefadet og sørg for, at dejen er helt op til kanten hele vejen rundt.
7. Varm ovnen op til 200 grader varmluft.
8. Fyld broccoli og stykker af bacon rundt på hele tærten. Hæld æggemassen ovenpå og drys evt. lidt ekstra salt og peber på.
9. Bag tærten i cirka 16-17 min.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort