Tarteletter - høns i asparges

Antal: 4 personer

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rens kyllingebryst og kog dem i 20-25 minutter (alt efter tykkelse).
2. Skær kyllingebrystene i tern og lad dem ligge i en skål.
3. Opløs boulionterning i 3 dl. kogende vand.
4. Opvarm smør i en gryde og tilsæt mel, så der dannes en ''melbolle''.
5. Tilsæt nu det varme boulionvand og pisk så saucen bliver cremet og ensartet. Tilsæt herefter 2 dl. aspargesvand (vandet fra dine asparges) og mælk/fløde. 
6. Aspargessnitterne tilsættes. 
7. Tilsæt nu kyllingen, og smag til med salt og peber. Er saucen for tynd kan du lave en jævning af mel og vand til at tykne (2 spsk. hvedemel med 1/2 dl. vand, rør det til en ensartet masse). Tilsæt lidt jævning af gangen, indtil du har den ønskede konsistens. 
8. Tarteletterne varmes, og fyldet kommes i. Til sidst drysses med persille.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort