Tarteletter - høns i asparges

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rens kyllingebryst og kog dem i 20-25 minutter (alt efter tykkelse).
2. Skær kyllingebrystene i tern og lad dem ligge i en skål.
3. Opløs boulion i 2,5 dl. kogende vand.
4. Opvarm smør i en gryde og tilsæt mel, så der dannes en ''melbolle''.
5. Tilsæt nu det varme boulionvand og rør så saucen bliver cremet og ensartet.
6. Aspargessnitterne tilsættes (her må lidt af aspargesvandet også tilsættes for at give god smag).
7. Tilsæt nu kyllingen, og smag til med salt og peber. Er saucen for tynd kan du kan en jævning af mel og vand til at tykne.
8. Tarteletterne varmes, og fyldet kommes i. Til sidst drysses med persille.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort