Thai inspireret linseret

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skræl din sød kartoffel. Skær den i små tern. Vend ternene i lidt olie, salt og peber. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og placer ternene på en bradepande med bagepapir eller i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i cirka 25-30 min.
2. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær dem i små tern. En pande eller gryde varmes op med lidt fedtstof (olie eller smør), herefter tilsættes løg, hvidløg og gulerødder. Lad det stege et par min.
3. Tilsæt krydderier (karry, spidskommen og gurkemeje). Svits det kort.
4. Tilsæt 2 dl. linser og 8 dl. vand. Lad det hele simre i 8-10 min, indtil linserne har suget alt væsken.
5. Tilsæt til sidst 1 dåse kokosmælk. Smag hele retten til med kokossukker, salt og peber.
6. Tag dine tern af søde kartofler ud af ovnen, når de er møre.
7. Server din linseret toppet med lidt søde kartofler. Du kan også toppe med kokosflager eller friskhakket persille eller koriander.

{{ count }} kommentar

  • Jeg tilsatte lidt rød karrypasta og 4-5 limeblade, det gjorde smagen endnu bedre synes jeg 😁

    Maria

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort