TUC kage / Sommerkage med marcipan og friske bær

Antal personer: 8-10

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft (200 grader alm. ovn). 
2. Knus TUC kiks. Hak marcipan, chokolade og mandler meget fint. Evt. kan det hele hakkes i en foodprocessor. 
3. Pisk æggehvider helt stive med flormelis og eddike. Det skal være så stivt, at man kan vende skålen på hovedet uden at det ryger ud. 
4. Vend herefter TUC kiks, marcipan, chokolade og mandler rundt i marengsen, indtil du har en ensartet masse. 
5. Beklæd bunden af en springform (21 cm) med bagepapir. Smør kanterne med smør eller margarine. Hæld dejen over i formen. 
6. Bag bunden i ca. 25-30 min. 
7. Tag den ud af ovnen og lad den køle helt af. Hvis den først skal bruges dagen efter, så pak den godt ind i husholdningsfilm eller en stor plastikpose og lad den stå på køkkenbordet. 
8. Rør cremen sammen ved at tilsætte alle ingredienserne i en skål. Pisk med en elpisker indtil du har en tyk og ensartet creme. 
9. Fordel cremen på bunden. 
10. Pynt med jordbær, hindbær og evt. frisk citronmelisse. 
11. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering. 

 TUC kage / Sommerkage med marcipan og friske bær

TUC kage / Sommerkage med marcipan og friske bær

4 kommentarer

  • Hej Bettina

    Det kan du sagtens :)

    Knus
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Kan man fryse bundene ?

    bettina
  • Hej
    Det var en fejl, at der stod sukker. Men man kan bruge enten sukker eller flormelis :)

    Knus
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Skal æggehviderne ikke piskes med sukker? I har skrevet flormelis? :/

    Duygu

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort