Varme hveder - den bedste opskrift på hvedeknopper

Antal: 20 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Lun sødmælk. Rør gær ud i den lune sødmælk. Tilsæt sukker og rør det godt ud.
2. Tilsæt salt, kardemomme, olie og et æg. Rør det hele godt ud.
3. Tilsæt til sidst hvedemel. Ælt dejen godt.
4. Del dejen i 20 stk á 75 g. Tril til boller.
5. Placer dem tæt på bageplade.
6. Sæt dem til hævning overdækket med et viskestykke et lunt sted i 1,5 time.
7. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Pisk æg og pensl dine hvedeknopper med et tyndt lag æg (hvis du ikke vil have, at de skal have en blank overflade, så kan du pensle med lidt vand i stedet)
8. Bag hvedeknopperne i cirka 12-14 min.
9. Lad dem afkøle på en bagerist.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort