Varmrøget lakserilette

Antal: 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rødløg og krydderurter hakkes meget fint. 
2. Blandes herefter med laks, mayonnaise og creme fraiche. 
3. Smag til med salt, peber og citronsaft. 
4. Vi kan godt lide, at der er noget struktur i lakseriletten, men hvis du gerne vil have, at den bliver "tyndere", så kan du tilføje mere creme fraiche. 
5. Spises med det samme eller sættes i køleskabet indtil brug. 
6. Kan holde sig på køl i 2-3 dage. 

Varmrøget lakserilette

2 kommentarer

  • Hej

    Det kommer an på hvad den skal bruges til. Om den skal i sandwich, bruges til forret eller noget tredje :)

    Kh
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Hvor mange antal personer er lakseriletten til? :-)

    Michelle

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort