Vegetarfrikadeller - vegetardeller med quinoa og sød kartoffel

Antal: ca. 40 stk.
Tip: De kan fryses ned i fryseposer og tages op efter behov. Varm dem herefter op i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 10-15 min. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Sød kartoffel skrælles og koges, indtil de er møre. Quinoa koges efter anvisning på pakken. 
2. Rødløg og hvidløg hakkes fint. Herefter svitses det på en pande i lidt olie. Dette trin kan udelades og rødløg og hvidløg kan tilsættes direkte, men det får en mere fremtrædende smag ved at blive stegt først.
3. I en stor skål hældes de kogte søde kartofler i. Moses herefter med en gaffel. Tilsæt kogt quinoa, havremel, majsstivelse, paprika, spidskommen og den stegte blanding af løg og hvidløg. Rør det hele godt sammen, så du har en ensartet fars. 
4. På en pande hældes olivenolie, så der cirka er 1/2 cm. olie. Herefter placeres små klatter af din fars på panden. Steg dem cirka 2-3 min. på hver side alt efter hvor kraftig varme du bruger. 
5. Læg køkkenrulle på en tallerken. Placer de færdigstegte deller herpå, så køkkenrulle kan suge det overskydende olie. 
6. Fortsæt sådan indtil du har stegt alle sammen. 
7. Server med det samme, evt. med en lækker salat til. 

Vegetarfrikadeller - vegetardeller med quinoa og sød kartoffel

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort