Vegetarlasagne - den absolut bedste

Antal personer: 4
Fad: 24 x 18 cm. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skræl og hak gulerødder, bladselleri, rødløg, hvidløg og peberfrugt meget fint. Kan også gøres i en foodprocessor. 
2. I en gryde varmes 2 spsk. olie op. Tilsæt herefter alle grøntsagerne. Lad det hele sautere i 5 min.
3. Tilsæt skyllede røde linser, spidskommen og basilikum. Vend det hele godt rundt. Tilsæt herefter vand og tomatsauce. 
4. Lad det hele simre, indtil linserne har suget alt vandet og du har en tyk sovs. 
5. Smag til med salt og peber. Sæt til side. 
6. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. 
7. Nu skal den hvide sauce laves. I en gryde hældes havremælk i. Herefter tilsættes muskatnød, lidt salt og peber. Majsstivelse opløses i 4 spsk. vand, hvor det røres godt ud, så der ingen klumper er. 
8. Hæld majsstivelsen ned i havremælken og tænd for middel varme. Røres, indtil saucen tykner. Smag til med salt og peber og tag af blusset. 
9. Smør et ildfast fad (24 x 18 cm) med lidt olivenolie. 
10. Start først med et tyndt lag af din røde sauce. Fordel herefter lasagneplader ovenpå. Læg endnu et lag rød sauce og lasagneplader ovenpå. 
11. Til sidst fordeles det sidste af den røde sauce på toppen sammen med alt den hvide sauce. 
12. Bages i ovnen i ca. 35-40 min. Indtil lasagnepladerne er møre. 
13. Tag fadet ud af ovnen og lad det stå og trække i 3-5 min. 
14. Server med det samme. 

Vegetarlasagne - den absolut bedste

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort