Vodka penne med parmaskinke - pastaret i cremet sauce

Antal personer: 2 (eller én meget sulten person) 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg skinke ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl skiverne med lidt olie. 
2. Sæt skinken ind i ovnen og lad det blive sprødt. Det tager cirka 10-13 min. alt afhængig af hvor god din ovn er. 
3. Sæt vand over til pasta og salt det godt. Kog pasta efter pakkens anvisning. 
4. Hak løg fint. 
5. På en pande smeltes 1 spsk. smør. Herefter tilsættes løg, som svitses i 4-5 min. 
6. Tilsæt nu vodka og lad det simre 1 min, inden tomatpure og madlavningsfløde tilsættes. Lad det simre 5 min. Efter de 5 min, tilsæt friskhakket persille og smag til med salt og peber. 
7. Tilsæt til sidst din kogte pasta og vend pastaen godt rundt i saucen. 
8. Server din pasta sammen med stykker af serranoskinke. Drys evt. friskhakket persille på toppen og også parmesanost, hvis den skal sidde lige i skabet. 


Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort