Cornflakestoppe

cornflakestoppe
Opskrift til stk. Opskrift til 16 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på sprøde cornflakestoppe lavet på kun 2 ingredienser. De er super lækre at tilføje til årets julekonfekt, da de er så nemme at lave.

Ingrediensliste

  • 200 g. mørk chokolade
  • 35 g. cornflakes

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokolade over vandbad. Du kan bruge lys, mørk eller hvid chokolade.
  2. Vej cornflakes af.
  3. Når chokolade er smeltet, så tages det af varmen. Vend cornflakes i.
  4. Sæt små portioner af blandingen på bagepapir med to skeer.
  5. Lad dem størkne.
  6. Opbevares i køleskabet indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på cornflakestoppe

En super nem opskrift på sprøde cornflakestoppe. En lækker og nem lille julegodte, som er oplagt at lave til årets store julebag. Du kan lave dem med mørk, lys eller hvid chokolade. Også et projekt, som er hyggeligt for børnene at være med i, da det er super nemt. Vi har altid lavet cornflakestoppe til jul, da det bare er sådan en ting, som de fleste kan lide. Og så ser det så fint ud på det store konfektfad til jul.

LÆS OGSÅ: Klejner

cornflakestoppe

Julekonfekt med cornflakes

Denne form for julekonfekt er super nem og hurtig at lave. Den består blot af 2 ingredienser og så er det samtidig en god måde at få brugt eventuelle rester af cornflakes på. Du kan bruge lige præcis den chokolade du har lyst til. Her har vi blot lavet det med mørk og hvid chokolade. Det er en smagssag, hvad man bedst kan lide.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar