Fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat

Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

1 time

Beskrivelse

Opskrift på lækre fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher, nougatcreme og chokolade. De er så nemme at lave, da vi bruger den nemme løsning.

Ingrediensliste

  • 1 pk. bake-off fastelavnsboller
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 2 spsk. bagekakao
  • 2 spsk. flormelis
  • 4 stk. Ferrero Rocher
  • Nougatcreme

  • 50 g. nougat
  • 1,25 dl. piskefløde
  • Glasur

  • 80 g. flormelis
  • 10 g. bagekakao
  • 1,5 spsk. vand

Fremgangsmåde

Nougatcreme

  1. Smelt nougat i en skål over vandbad eller i mikroovnen. Lad den køle af, så den kun er fingervarm.
  2. Pisk fløde til flødeskum.
  3. Vend nougat rundt i flødeskum, så du får en nougatcreme.
  4. Sæt på køl indtil brug.

Fastelavnsboller

  1. Bag fastelavnsbollerne efter pakkens anvisning.
  2. Lad dem køle helt af.
  3. Skær dem over og tag “låget” af.
  4. Pisk fløde sammen med kakaopulver og flormelis, indtil du har en fast creme.
  5. Først sprøjtes nougatcremen i midten, hvorefter kakaoskum sprøjtes rundt om.
  6. Sæt “låget” på.
  7. Rør glasur sammen af flormelis, kakaopulver og varmt vand. Fordel en klat ovenpå hver.
  8. Sprøjt lidt kakaoskum på toppen og pynt med friske ferrero rocher.
Bedøm denne ret

Opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat

Lækker, lækker opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougatcreme. En anderledes men lækker udgave af den traditionelle wiener-fastelavnsbolle. Sidste år var det især skildpadde-fastelavnsbollen som hittede. Måske det i år bliver denne? Den er i hvert fald super lækker!

Vi snyder lidt med wienerdejen og bruger bake-off fastelavnsboller, fordi 1. det er nemt, 2. de smager tæske godt! Og hvorfor så bruge flere timer på at lave sine egne, når dette sparer tid og stadig smager hammer godt.

Fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat

Luksus fastelavnsbolle med nougat

Det er en overdådig, luksus fastelavnsbolle fyldt med nougatcreme og Ferrero Rocher. Det er samtidig en ret sød fastelavnsbolle i forhold til vores krakelerede udgave med hindbærskum. De er samtidig rigtig nemme at lave, da vi jo som sagt bruger en bake-off udgave af selve bollen. Så man skal blot lave fyldet selv og samle dem. Nemmere bliver det ikke!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hvorfor er det at der skal bruges 8 Ferrero Rocher når i pynter med 1 på hver og opskriften er lavet til 4 fastelavns boller?

Skriv en kommentar