Frøsnappere med remonce

Nem opskrift på frøsnappere med remonce 

Frøsnappere med remonce

Opskrift til stk.

Forberedelsestid

2 timer

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

2 timer og 30 minutter

Beskrivelse

En nem og god opskrift på frøsnappere med remonce. De er super lækre og nemme at lave. Perfekte som en nem kage til kaffen.

Ingrediensliste

  • Dej

  • 50 g. gær
  • 100 g. smør
  • 2,5 dl. mælk
  • 1 æg
  • 3 spsk. sukker
  • 0,5 tsk. salt
  • 600 g. hvedemel
  • Remonce

  • 200 g. smør
  • 200 g. sukker
  • Andet

  • 1 æg
  • 50 g. birkes

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør. Tilsæt mælk. Lad det køle af, så det ikke er brandvarmt.
  2. Hæld væsken over i din røreskål.
  3. Rør gær ud.
  4. Tilsæt sukker, æg og hvedemel lidt efter lidt. Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet. Vi bruger ca. 550 g. hvedemel, men vi rører også dejen på maskine.
  5. Sæt dejen til hævning i en stor skål, hvor der er plads til at den kan hæve til dobbelt størrelse. Dæk skålen til med et viskestykke og lad den hæve 45 min.
  6. Når dejen er hævet, så tages den ud af skålen og ud pået bord drysset med mel.
  7. Del dejen i to.
  8. Rul hver klump dej ud til et rektangel på ca. 50 x 25 cm. Smør over det hele med remonce.
  9. Fold først 1/3 del ind over og herefter den sidste 1/3.
  10. Rul den ud igen, så den er ca. 40 x 30 cm. Pensel med et sammenpisket æg og drys med birkes. Du kan se fremgangsmåden i billeder i den her opskrift. 
  11. Brug en pizzaskærer til at skære 11 strimler.
  12. Snur hver strimmel rundt om sig selv 2-3 gange.
  13. Placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Vi havde ca. 7 på hver plade.
  14. Sådan fortsætter du med alle sammen.
  15. Læg et viskestykke over bagepladerne og lad snurrerne efterhæve i 30 minutter.
  16. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
  17. Brug resten af dit æg og pensl igen dine frøsnappere med æggemassen, så de får en flot gylden overflade, når de bliver bagt.
  18. Bag dine frøsnappere i midten af ovnen (kun én plade af gangen) i ca. 8-9 minutter. Hold øje med dem undervejs. Det er ikke sikkert, at din ovn varmer ligesom vores.
  19. Når de er gyldne og flotte, så tages de ud af ovnen.
  20. Lad dem afkøle på en bagerist.

Frysning: Du kan sagtens fryse dem ned. Lad dem afkøle helt og pak dem herefter i fryseposer. Put ikke for mange i én pose, da de godt kan blive lidt mast.

Ved optøning: Tag dem ud af fryseren 1 time før brug. Varm ovnen op på 190 grader varmluft. Lun dem 2-3 minutter. Du kan også lade være med at varme dem op igen. De er nemlig også gode kolde.

Bedøm denne ret

Nem opskrift på frøsnappere med remonce

En god og nem opskrift på frøsnappere med remonce og birkes. De er så lette at lave og så smager de forrygende! De er lavet med en gærdej i stedet for wienerdej, men vi synes stadig, at de bliver super gode. Hvis du har mod på det, så kan du selvfølgelig også lave en wienerdej, men det er meget tidskrævende.

Frøsnappere er perfekte til eftermiddagskaffen eller aftenskaffen. De er også fine på morgenbordet eller brunchbordet en søndag formiddag. De kan sagtens laves på forhånd og så fryses ned. Inden servering kan de lige lunes kort igen, så de er lidt lune ved servering. Det er uden tvivl noget, som børnene ville kunne lide og så er de jo lidt sjove, fordi de er lange og tynde.

LÆS OGSÅ: Chokoladekage med rabarberskum

Nem opskrift på frøsnappere med remonce 

Mit remonce ryger ud under bagning – hvad gør jeg forkert?

Desværre kan du ikke undgå, at noget af remoncen løber ud under bagning. Nu når man snor dem, så bliver der en åbning, som vender nedad og det kan man ikke undgå. Sørg for at sno dem stramt, men uanset hvad, så vil noget af fyldet løbe ud. Meget af remoncen bliver dog inde i frøsnapperne, så de bliver stadig rigtig gode.

Nem opskrift på frøsnappere med remonce 

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag