Tilmeld nyhedsbrev

Grove squashbrud – Boller med squash og fuldkorn

Grove squashbrud – Boller med squash og fuldkorn

Grove squashbrud – Boller med squash og fuldkorn

Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

1 time og 45 minutter

Samlet tid

1 time og 55 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på verdens bedste squashbrud, som er svampede og lette at lave. De er gode som morgenboller, brunchboller eller blot som en eftermiddagsbolle med smør og ost. De mætter godt, da der er fuldkorn i og så kan man toppe dem med lidt frø og kerner på toppen.

Ingrediensliste

  • 50 g. gær
  • 5 dl. lunkent vand
  • 4 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 dl. naturel yoghurt
  • 2 tsk. salt
  • 2 spsk. honning
  • 400 g. hvedemel
  • 200 g. hvid hvedemel
  • 360 g. rugmel
  • 2 æg
  • 2 squash
  • 75 g. solsikkekerner
  • 75 g. hørfrø

Fremgangsmåde

1. Gæren opløses i vandet.
2. Herefter tilsættes olie, surmælksprodukt, salt, honning og til sidst de forskellige typer mel.
3. Dejen æltes smidig, og sættes herefter til hævning indtil dejen er hævet til deobbelt størrelse. Det tager ca. 1 time.
4. Squash rives og solsikkekerner måles op.
5. Ovnen tændes på 220 grader, og en bradepande med bagepapir gøres klar.
6. Når dejen er færdig med at hæve tilsættes revet squash, solsikkekerner, hørfrø og æg i skålen. Dejen æltes med fingrene, og det er meningen den skiller lidt. Dejen skal ikke æltes ”perfekt”.
7. Når alt er masseret i, så laves der 20 klumper dej på bradepanderne.
8. Bollerne efterhæver i 30 minutter, og bages ved 220 grader varmluft i ca. 13 minutter.

Bedøm denne ret

Grove squashbrud – Boller med squash og fuldkorn

Opskrift på de blødeste og lækreste  grove squashbrud med frø og kerner. Squashbrød eller boller er de perfekte morgenboller eller madpakkeboller. Vi har dem ofte med i madpakken, da de er gode som en lille snack imellem forelæsningerne på universitetet.

Måske du har prøvet de populære gulerodsbrud. Squashbrud er egentlig det samme, bortset fra at gulerødderne er byttet ud med squash, men det bliver de bestemt ikke dårligere af.

Dem her er lavet med fuldkorn, hvilket gør, at de mætter godt og det er egentlig de krav vi har til en god madpakkebolle. Det skal ikke være sådan, at man er sulten en halv time, efter man har spist den.

LÆS OGSÅ: Svampede gulerodsbrud 

Grove squashbrud – Boller med squash og fuldkorn Grove squashbrud – Boller med squash og fuldkorn

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

    1. Hejsa,

      Jeps, der skulle stå squash. Vi har lige flyttet hjemmeside, så der er lidt småfejl hist og her! Men tak fordi du skrev, så vi blev opmærksomme på fejlen 🙂

      Knus

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven