Hjemmelavede tacos

Hjemmelavede tacos
Opskrift til stk. Opskrift til 8 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på hjemmelavede tacos, som du kan fylde med lige præcis det fyld du har lyst til. Den her opskrift er med mexicansk oksekødsfyld, men du kan også bruge kylling eller pulled pork.

Ingrediensliste

  • 250 g. hvedemel
  • 65 g. smør
  • 1,25 dl. vand
  • 0,5 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Hvedemel og salt blandes i en skål.
  2. Smør smuldres i og det æltes med fingrene.
  3. Vandet tilsættes og det æltes yderligere indtil du har en smidig dej.
  4. Dejen hviler 15 min.
  5. En tør pande opvarmes på komfuret (middelhøj varme).
  6. Derefter deles dejen i 8 lige store stykker og de rulles ud, indtil de er så tynde som de næsten kan blive.
  7. Pandekagerne bages kort på den tørre pande på begge sider.
  8. Placeres på en tallerken overdækket med et fugtigt viskestykke. På den måde undgår du, at de bliver tørre.
  9. Fyld dem med lige præcis det du vil. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Bedøm denne ret

Opskrift på hjemmelavede tacos

Opskrift på nemme hjemmelavede tacos, så du kan lave dine egne mexicanske tacos. Det er bare så godt og vi får det ofte til aftensmad, da det er så nemt at lave selv. Måske du har fået tacos på en af de mange mexicanske restauranter, som dukker op på landsplan. De her lækre bløde tacos, som ofte er fyldt med svinekød, oksekød eller kylling. Derudover kommer vi alt fra majs, stegte peberfrugter, avocado, syltede rødløg, friske koriander, pico de gallo osv. i. 

Vi må i hvert fald indrømme, at de har vundet en speciel plads i vores hjerte. Vi elsker at lave dem som fredagsmad og så gå all-in på tilbehør dertil. Vi laver alverdens syltede ting, lækre dressinger og forskellige salater. Så kører vi rigtigt et mexicansk tema. Bedre start på weekenden fås faktisk ikke.

LÆS OGSÅ: One pot pasta med spinat og kylling

Hjemmelavede tacos

Bløde tacos

Måske du tænker på de der gule, hårde tacoskaller, når du tænker på tacos. Det vi forbinder med en taco er en blød tortillawrap, som er nem at fylde med sit yndlings fyld. Det er faktisk super nemt at lave hjemmelavede tacos. De består primært af vand og mel og så bager man dem på panden. Det kan også være, at du har sådan et tacojern, hvor man kan presse dem i. Det gør det nemmere, men man kan sagtens lave dem uden.

Kan de fryses?
Ja, de kan sagtens fryses. Derfor kan du også sagtens lave en stor portion og så fryse ned i mindre portioner. Så kan du altid tage hjemmelavede, bløde tacos op til mexicansk aften.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

  1. Hej. Jeg syntes mine pander bliver lidt ødelagte af at tør stege dejen. Måske jeg bruger på høj varme ? mon de kan laves i ovnen ??‍♀️

    1. Hej Susanne,

      Brug en pande med en god belægning. De skal “steges” ved høj varme. Vi har desværre ikke prøvet at lave dem i ovnen 🙂

      Kh

    1. Hej,

      Du kan klippe noget bagepapir til og lægge imellem. Jeg plejer ikke at gøre det. Bare sørg for, at de er kølet af, når de fryses 🙂

      Kh

  2. Hvordan genvarmes de bedst, så de fortsat er bløde?
    På panden? I ovnen? Evt. indpakket i stanniol.

    Jeg har ingen mikroovn

Skriv en kommentar