Lækre hverdagsopskrifter

Julesmåkager med Oreo

Opskrift til stk. Opskrift til 40 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 10 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på lækre julesmåkager med Oreo kiks. De minder om den klassiske specie småkage, blot med Oreo i, i stedet for chokolade. Man kan også putte Daim eller Marabouchokolade i.

Ingrediensliste

  • 330 g. hvedemel
  • 250 g. smør
  • 120 g. sukker
  • 1 æg
  • 80 g. oreo

Fremgangsmåde

1. Skær smør i mindre tern. Alle ingredienser undtagen oreos kommes i en stor skål og æltes sammen til en ensartet dej. Det tager lidt tid, da dejen bliver mere sammenhængende, jo mere man ælter, da varmen fra hænderne blødgør smørret.
2. Tilsæt til sidst de hakkede oreos.
3. Del dejen i 2 og rul dem ud til en pølse, som cirka er 3-4 cm. i diameter. Sæt den på køl i minimum 1 time i køleskabet eller natten over.
4. Tag stangen ud af køleskabet og skær den i ca. 1/2 cm. tykke skiver, hvorefter de lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
5. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 6-8 min.

Bedøm denne ret

Julesmåkager med Oreo opskrift

Her får du opskriften på lækre julesmåkager med Oreo. I år havde vi altså behov for at udvide vores opskrifter på julesmåkager en smule. Så en dag hvor vi sad og spiste Oreo småkager og tænkte over hvilke småkager, der skulle bages i år, så kom vi på den fantastiske idé at lave en julesmåkage MED Oreo.

Faktisk en relativ simpel småkage, blot med det twist at der kom Oreo i. Og det skuffede ikke. De blev rigtig gode og det er helt sikkert nogle, som vi også skal bage i julen 2019.

Hvis du opbevarer dine julesmåkager i småkagedåser lukket sammen med bagepapir, så kan de faktisk holde sig i op til 1-2 måneder. Så det er en god undskyldning for at starte tidligt med julebagningen. Den undskyldning bruger vi i hvert fald hvert år. 

LÆS OGSÅ: Rouladesmåkager

Julesmåkager med Oreo

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Tags anvendt i denne opskrift

Jul Vegetarisk Efterår Vinter

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag