Tilmeld nyhedsbrev

Klassisk kartoffelsalat

Klassisk kartoffelsalat med radisser og cherrytomater

Kartoffelsalat

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet, kold kartoffelsalat i en god og cremet dressing. Den er med frisk purløg, som smager fantastisk, men man kan også bruge frisk persille.

Ingrediensliste

  • 250 g. creme fraiche
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. flormelis
  • 1,5 tsk. sød sennep
  • 1,5 tsk. løgpulver
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 0,5 stk. løg
  • 1 hĂĄndfuld frisk purløg
  • 700 g. kogte kartofler

FremgangsmĂĄde

  1. Kog kartofler og sæt til afkøling.
  2. I en skål blandes creme fraiche, mayonnaise, flormelis, sennep, løgpulver (løggranulat) og hvidvinseddike. Pisk det godt sammen.
  3. 1/2 løg skrælles og hakkes fint. Purløg skylles og hakkes fint. Vend både løg og purløg i dressingen. Lad gerne dressingen trække et par timer i køleskabet.
  4. Skær kartoflerne i mindre stykker. Vend dem i dressingen og pynt evt. med frisk purløg på toppen. Sæt på køl indtil servering.

Bedøm denne ret

Klassisk kartoffelsalat opskrift

Klassisk kartoffelsalat med radisser og cherrytomater

Skriv en kommentar