Klatkager af risengrød

Klatkager af risengrød
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

8 minutter

Samlet tid

13 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på lækre klatkager med risengrød. De er perfekte til morgenmad, brunch, en nem snack eller lille dessert. Spis med syltetøj og lidt sukker på.

Ingrediensliste

  • 330 g. risengrød
  • 2 stk. æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Rør alle ingredienserne sammen til dejen i en skål.
  2. Varm en pande op med olie. Vi plejer at bruge smagsneutral olie som raps- eller solsikkeolie.
  3. Lav små klatkager på panden. Lad dem stege ca. 1 minut på hver side. Vend dem rundt. Fortsæt sådan med alt dejen.
  4. Spis med det samme.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på klatkager med risengrød

Klatkager med risengrød er super lækkert og en god måde at bruge resterne af risengrøden på. Den her opskrift er super simpel og man kan jo sagtens tilsætte lidt smag som vaniljesukker, hvis man er til det. Klatkager kan spises til morgenmad, brunch, eftermiddagssnack eller som en nem lille dessert. Vi spiser dem oftest med lidt syltetøj på eller nutella, hvis det skal være ekstra godt.

Man kan lave klatkager af alle slags grød. Risengrød og havregrød er nok vores favoritter. Vi laver dog oftest risengrød i juletiden, så derfor får vi også oftest klatkager af risengrød om vinteren.

LÆS OGSÅ: Græskarkage med chokolade

Klatkager af risengrød

Risengrødsklatkager

Det er som sagt en super måde at få brugt eventuelle rester af risengrød på. De her risengrødsklatkager smager super skønt som de er eller så kan de også serveres som almindelige pandekager med syltetøj og sukker til. De fungerer også godt i madpakken, især til børn. Det er lidt mere spændende end rugbrød.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar