Måltidsknappen

Så er vi klar med et nyt spændende tiltag på hjemmesiden, som har været længe ventet. Det er noget vi har arbejdet på i rigtig lang tid og som vi er rigtig spændte på. Vi håber, at I vil tage godt imod det og kan se hvor smart det er.

Måltidsknappen – Få leveret dine madvarer lige til døren

Nu har du mulighed for at købe alle madvarer til dine favoritopskrifter hjem via et samarbejde med REMA 1000’s online dagligvarebutik med Vigo.

Hvordan fungerer det?

Vælg dine favoritopskrifter
Find de opskrifter du synes bedst om. Du kan eksempelvis vælge fem forskellige retter og lave din egen madplan til ugen. Du kan også bare handle til en ret eller flere. Du kan gøre lige som du har lyst til. Du lægger blot de ønskede opskrifter i kurven med Måltidsknappen. Nemt og enkelt.

Modtag dine madvarer
Måltidsknappen omdanner ingredienserne i opskrifterne til dagligvarer. Du bliver herefter ført videre til REMA 1000, som Måltidsknappen samarbejder med. Dine varer fra Måltidsknappen bliver sendt videre til kurven.

Derfra kan du handle videre på REMAs hjemmeside, frasortere de madvarer du allerede har derhjemme eller gennemføre købet af dine varer. Herefter kan du med Vigo få leveret dine madvarer lige til døren i det tidsinterval der passer dig.

Hvad er REMA 1000 med Vigo?
Det er et indkøbs- og udbringningsfællesskab startet af REMA 1000. Du kan få leveret varer fra REMA 1000 hjem til din dør. Det er hjælpsomme folk fra dit nærområde, som melder sig som udbringere. Når du har gennemført et køb på REMA 1000s app eller hjemmeside, så er der en udbringer, der tager opgaven, og du kan følge med hele vejen. Udbringeren sørger for at handle varerne for dig i en lokal REMA 1000 og levere dem til din adresse. Der er ikke noget minimumsbeløb og mulighed for kun få timers levering.

Tilbered dine livretter
Så er det bare en tur i køkkenet. Tilbered dine lækre retter og nyd dem.

Vi er i kæmpe fan af konceptet! Det er en god hjælp i hverdagen, da man kan bestille sine varer og få leveret dem direkte til døren. På den måde sparer man også den tid man normalt ville have brugt på at handle ind.

Hvorfor er Måltidsknappen så smart?

Det smarte ved det her koncept er, at du kan sidde og blive inspireret i sofaen og lægge lækre opskrifter i kurven. Om det er en eller to opskrifter eller fem opskrifter til ugens madplan – ja, det bestemmer du helt selv. Når du har klikket dem i kurven, så kan du ved et klik på varerne leveret hjem til døren. Dermed har du nemt og enkelt forberedt hvad frokosten eller aftensmaden  skal stå på helt uden at skulle ned i et supermarked og stå i kø. Dét er altså bare smart! Du kan eksempelvis lægge vores populære cremet spinatpasta med kylling og kalkunbacon  i kurven eller vores opskrift på one pot thai suppe med kylling på kun 6 ingredienser!

Andre fordele

Der er fri fragt første gang man handler og desuden koster det kun fra 19 kr. i fragt på efterfølgende køb. Der er heller ikke noget minimumskøb og du kan desuden bestille blot én opskrift. Det er der ingen andre, som tilbyder og det synes vi selv er super praktisk.

Yderligere spørgsmål? 

Tøv ikke med at skrive en kommentar herunder, hvis du sidder inde med spørgsmål. Du kan også læse meget mere om Måltidsknappen og se ofte stillede spørgsmål lige her.

Kommentarer

  1. Hej Louise,

   Indtil videre er det kun muligt at tilføje hver enkelt ret, men vi arbejder på, at man kan tilføje en hel madplan! 🙂

   Kh

   1. Tak for svar. Og tak for nogle virkelige gode madplaner. Det gør det hele meget nemmere i en trav hverdag med to børn 👍🏻 Kæmpe respekt for det arbejde i laver!

 1. Hvis man vælger flere opskrifter, hvori der indgår samme ingredienser, tager den så højde for dette i kurven eller dukker den/de ingredienser op flere gange?

  Kan man vælge økologi?

  Mvh
  Nina 🙂

  1. Hej Nina,

   Ja, det tager den højde for. Den lægger de krævede mængder sammen og finder så den vare og antal som bedst passer den samlede mængde. Mht. økologi så kan du vælge det i toppen under “Vælg varer efter”. Hvis du her vælger “Mest øko” vil den så vidt muligt vælge økologiske produkter.

 2. De mennesker der handler for én har de gennemgået hygiejne kursus og kigger de på udløbsdato, samt dårlige varer f.eks. I en pakke med peberfrugt kan man ofte opleve den ene er dårlig

  1. Hej Nina,

   Nej, det er ganske almindelige mennesker, som ordner dit køb for dig. De har ikke gennemgået hygiejnekursus, så hvis man ikke bryder sig om tanken om det, så er det her nok ikke noget for dig 🙂

   De kigger selvfølgelig efter de mest friske varer osv.

   Kh

  1. Hej Andrea,

   På nuværende tidspunkt kører de vist ikke med så lange afstande, men vi kan krydse fingre for at det kommer 🙂

   Kh

  2. Hej
   Tak for nogle rigtig gode opskrifter.
   Er der en grund til at det ikke virker nu, er ellers rigtig
   glad for det:-)
   Mvh Camilla

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag