Madplan uge 2 (knap til 2 personer) Madplan uge 2 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 0,85 bundt frisk persille 5 fed hvidløg 750 g. sød kartoffel 1 stk. løg 110 g. frisk spinat 0,80 bundt frisk dild 1 stk. rødløg 200 g. cherrytomaater 2 stk. avocado 2 stk. bagekartoffel 0,5 bundt purløg 0,1 stk. spidskål 1 stk. citron 60 g. blandet salat 0,5 stk. agurk 600 g. kyllingebryst 1 pk. kalkun bacon i skiver 100 g. skinketern 225 g. laksefilet 140 g. fetaost 145 g. creme fraiche 10 g. parmesan 2 dl. madlavningsfløde 250 g. frisk spinatpasta 1,5 stk. æg 1 dl. mælk 1 dl. naturel yoghurt 0,8 dl. raps- eller solsikkeolie 0,5 spsk. citronsaft 40 g. syltede rødløg 140 g. tun på dåse 1 tsk. sød sennep 1 spsk. olivenolie 1 spsk. akaciehonning 40 g. saltmandler 1 spsk. mayonnaise 10 g. pinjekerner 1,5 stk- hønsebouillonterning 92,5 g. hvedemel 0,8 tsk. bagepulver 0,5 tsk. hvidløgspulver Fremgangsmåde Lås skærm