Madplan uge 2 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 0,85 bundt frisk persille
  • 5 fed hvidløg
  • 750 g. sød kartoffel
  • 1 stk. løg
  • 110 g. frisk spinat
  • 0,80 bundt frisk dild
  • 1 stk. rødløg
  • 200 g. cherrytomaater
  • 2 stk. avocado
  • 2 stk. bagekartoffel
  • 0,5 bundt purløg
  • 0,1 stk. spidskål
  • 1 stk. citron
  • 60 g. blandet salat
  • 0,5 stk. agurk
  • 600 g. kyllingebryst
  • 1 pk. kalkun bacon i skiver
  • 100 g. skinketern
  • 225 g. laksefilet
  • 140 g. fetaost
  • 145 g. creme fraiche
  • 10 g. parmesan
  • 2 dl. madlavningsfløde
  • 250 g. frisk spinatpasta
  • 1,5 stk. æg
  • 1 dl. mælk
  • 1 dl. naturel yoghurt
  • 0,8 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 0,5 spsk. citronsaft
  • 40 g. syltede rødløg
  • 140 g. tun på dåse
  • 1 tsk. sød sennep
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 40 g. saltmandler
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 10 g. pinjekerner
  • 1,5 stk- hønsebouillonterning
  • 92,5 g. hvedemel
  • 0,8 tsk. bagepulver
  • 0,5 tsk. hvidløgspulver

Fremgangsmåde

Skriv en kommentar