Madplan uge 2 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 1,7 bundt frisk persille
  • 10 fed hvidløg
  • 1500 g. sød kartoffel
  • 2 stk. løg
  • 220 g. frisk spinat
  • 1,6 bundt frisk dild
  • 2 stk. rødløg
  • 400 g. cherrytomater
  • 4 stk. avocado
  • 4 stk. bagekartoffel
  • 1 bundt purløg
  • 0,2 stk. spidskål
  • 2 stk. citron
  • 120 g. blandet salat
  • 1 stk. agurk
  • 1200 g. kyllingebryst
  • 2 pk. kalkunbacon i skiver
  • 200 g. skinketern
  • 450 g. laksefilet
  • 280 g. fetaost
  • 290 g. creme fraiche
  • 20 g. parmesan
  • 4 dl. madlavningsfløde
  • 500 g. frisk spinatpasta
  • 3 stk. æg
  • 2 dl. mælk
  • 2 dl. naturel yoghurt
  • 1,6 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 80 g. syltede rødløg
  • 280 g. tun på dåse
  • 2 tsk. sød sennep
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. akaciehonning
  • 80 g. saltmandler
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 20 g. pinjekerner
  • 3 stk. hønsebouillonterning
  • 185 g. hvedemel
  • 1,6 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver

Fremgangsmåde

Skriv en kommentar