Madplan uge 2 (knap til 4 personer) Madplan uge 2 (knap til 4 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 1,7 bundt frisk persille 10 fed hvidløg 1500 g. sød kartoffel 2 stk. løg 220 g. frisk spinat 1,6 bundt frisk dild 2 stk. rødløg 400 g. cherrytomater 4 stk. avocado 4 stk. bagekartoffel 1 bundt purløg 0,2 stk. spidskål 2 stk. citron 120 g. blandet salat 1 stk. agurk 1200 g. kyllingebryst 2 pk. kalkunbacon i skiver 200 g. skinketern 450 g. laksefilet 280 g. fetaost 290 g. creme fraiche 20 g. parmesan 4 dl. madlavningsfløde 500 g. frisk spinatpasta 3 stk. æg 2 dl. mælk 2 dl. naturel yoghurt 1,6 dl. raps- eller solsikkeolie 1 spsk. citronsaft 80 g. syltede rødløg 280 g. tun på dåse 2 tsk. sød sennep 2 spsk. olivenolie 2 spsk. akaciehonning 80 g. saltmandler 2 spsk. mayonnaise 20 g. pinjekerner 3 stk. hønsebouillonterning 185 g. hvedemel 1,6 tsk. bagepulver 1 tsk. hvidløgspulver Fremgangsmåde Lås skærm