Madplan uge 21 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 1,5 bundt frisk basilikum
  • 6 fed hvidløg
  • 0,3 stk. rødløg
  • 0,1 stk. rød peberfrugt
  • 35 g. frisk spinat
  • 4 skiver agurk
  • 0,5 stk. avocado
  • 350 g. kartoffel
  • 0,3 bundt frisk persille
  • 0,65 bundt forårsløg
  • 1 stk. løg
  • 0,5 stk. spidskål
  • 280 g. kyllingebryst fra De Danske Familiegårde
  • 600 g. svinemørbrad
  • 30 g. serranoskinke
  • 5 g. gær
  • 235 g. fetaost
  • 2 pk. frisk mozzarella
  • 80 g. parmesan
  • 2 stk. æg
  • 1,5 spsk. creme fraiche
  • 75 g. frosne ærter
  • 0,5 dl. piskefløde
  • 110 g. soltørrede tomater
  • 100 g. pizzasauce
  • 1,5 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 1 spsk. jalapenos
  • 105 g. tun på dåse
  • 0,6 dl. mayonnaise
  • 1 spsk. sweet chilisauce
  • 0,5 tsk. chilisauce
  • 1,5 tsk. citronsaft
  • 20 g. syltede rødløg
  • 0,5 dl. olivenolie
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 2 spsk. tomatpure
  • 400 g. hakkede tomater på dåse
  • 1,5 spsk. hvidvinseddike
  • 0,5 dl. ketchup
  • 1 spsk. engelsk sauce
  • 1,5 spsk. sojasauce
  • 350 g. hvedemel
  • 35 g. pinjekerner
  • 2 stk. groft brød
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 0,5 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. sukker
  • 210 g. spaghetti
  • 30 g. pankorasp
  • 160 g. ris
  • 1 spsk. sort sesamfrø
  • 2 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar