Madplan uge 21 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 3 bundt frisk basilikum
  • 12 fed hvidløg
  • 0,6 stk. rødløg
  • 0,2 stk. rød peberfrugt
  • 70 g. frisk spinat
  • 8 skiver agurk
  • 1 stk. avocdao
  • 700 g. kartoffel
  • 0,6 bundt frisk persille
  • 1,3 bundt forårsløg
  • 2 stk. løg
  • 1 stk. spidskål
  • 560 g. kyllingebryst fra De Danske Familiegårde
  • 1200 g. svinemørbrad
  • 60 g. serranoskinke
  • 10 g. gær
  • 470 g. fetaost
  • 4 pk. frisk mozzarella
  • 160 g. parmesan
  • 4 stk. æg
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 150 g. frosne ærter
  • 1 dl. piskefløde
  • 220 g. soltørrede tomater
  • 200 g. pizzasauce
  • 3 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 2 spsk. jalapenos
  • 210 g. tun på dåse
  • 1,2 dl. mayonnaise
  • 2 spsk. sweet chilisauce
  • 1 tsk. chilisauce
  • 3 tsk. citronsaft
  • 40 g. syltede rødløg
  • 1 dl. olivenolie
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. akaciehonning
  • 4 spsk. tomatpure
  • 800 g. hakkede tomater på dåse
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • 1 dl. ketchup
  • 2 spsk. engelsk sauce
  • 3 spsk. sojasauce
  • 700 g. hvedemel
  • 70 g. pinjekerner
  • 4 stk. groft brød
  • 2 tsk. tørret timian
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. chiliflager
  • 2 tsk. sukker
  • 420 g. spaghetti
  • 60 g. pankorasp
  • 320 g. ris
  • 2 spsk. sort sesamfrø
  • 4 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar