Madplan uge 29 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 2,5 stk. løg
  • 10 fed hvidløg
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 2 cm. frisk ingefær
  • 3 spsk. grøn pesto
  • 20 g. rucola
  • 120 g. cherrytomater
  • 0,25 bundt forårsløg
  • 0,5 stk. squash
  • 0,5 stk. rødløg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 400 g. hakket oksekød
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 700 g. kyllingebryst
  • 140 g. serranoskinke
  • 90 g. fetaost
  • 3 dl. madlavningsfløde
  • 100 g. frosne ærter
  • 2 stk. æg
  • 80 g. parmesan
  • 5 g. gær
  • 150 g. mascarpone
  • 125 g. frisk mozzarella
  • 40 g. soltørrede tomater
  • 400 g. hakkede tomater på dåse
  • 3,5 tsk. grøn pesto
  • 4 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 0,5 dl. sojasauce
  • 1,5 tsk. paprika
  • 1,5 tsk. tørret oregano
  • 160 g. ris
  • 2 stk. hønsebouillonterning
  • 200 g. pasta penne
  • 0,5 tsk. citronsaft
  • 200 g. risottoris
  • 3 spsk. brun farin
  • 120 g. perlespelt
  • 315 g. hvedemel

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar