Madplan uge 29 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 5 stk. løg
  • 20 fed hvidløg
  • 1 bundt frisk persille
  • 4 stk. rød peberfrugt
  • 4 cm. frisk ingefær
  • 6 spsk. grøn pesto
  • 40 g. rucola
  • 240 g. cherrytomater
  • 0,5 bundt forårsløg
  • 1 stk. squash
  • 1 stk. rødløg
  • 2 håndfuld frisk basilikum
  • 800 g. hakket oksekød
  • 2 pk. bacon i skiver
  • 1400 g. kyllingebryst
  • 280 g. serranoskinke
  • 180 g. fetaost
  • 6 dl. madlavningsfløde
  • 200 g. frosne ærter
  • 4 stk. æg
  • 160 g. parmesan
  • 10 g. gær
  • 300 g. mascarpone
  • 250 g. frisk mozzarella
  • 80 g. soltørrede tomater
  • 800 g. hakkede tomater på dåse
  • 7 tsk. grøn pesto
  • 8 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 dl. sojasauce
  • 3 tsk. paprika
  • 3 tsk. tørret oregano
  • 320 g. ris
  • 4 stk. hønsebouillonterning
  • 400 g. pasta penne
  • 1 tsk. citronsaft
  • 400 g. risottoris
  • 6 spsk. brun farin
  • 240 g. perlespelt
  • 630 g. hvedemel

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar