Madplan uge 3 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 3,5 stk. løg
  • 6 fed hvidløg
  • 1,5 cm. frisk ingefær
  • 125 g. sød kartoffel
  • 0,75 bundt frisk persille
  • 1 stk. broccoli
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 450 g. kartoffel
  • 350 g. gulerod
  • 1,5 stk. porre
  • 0,5 bundt forårsløg
  • 600 g. kyllingebryst
  • 350 g. bacon i tern
  • 150 g. skinkestrimler
  • 0,5 dl. creme fraiche
  • 4 dl. madlavningsfløde
  • 250 g. frisk spinatpasta
  • 6 stk. æg
  • 100 g. smør
  • 200 g. hytteost
  • 100 g. revet mozzarella
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 10 g. tomatpure
  • 200 g. hakkede tomater på dåse
  • 35 g. peanutbutter
  • 200 ml. kokosmælk
  • 1,3 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. paprika
  • 3 tsk. hønsebouillonterning
  • 25 g. mandler
  • 25 g. rasp
  • 150 g. hvedemel
  • 70 g. grahamsmel
  • 1,5 spsk. karry
  • 160 g. ris

Fremgangsmåde

Skriv en kommentar