Madplan uge 3 (knap til 2 personer) Madplan uge 3 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 3,5 stk. løg 6 fed hvidløg 1,5 cm. frisk ingefær 125 g. sød kartoffel 0,75 bundt frisk persille 1 stk. broccoli 1 stk. rød peberfrugt 450 g. kartoffel 350 g. gulerod 1,5 stk. porre 0,5 bundt forårsløg 600 g. kyllingebryst 350 g. bacon i tern 150 g. skinkestrimler 0,5 dl. creme fraiche 4 dl. madlavningsfløde 250 g. frisk spinatpasta 6 stk. æg 100 g. smør 200 g. hytteost 100 g. revet mozzarella 1 spsk. raps- eller solsikkeolie 10 g. tomatpure 200 g. hakkede tomater på dåse 35 g. peanutbutter 200 ml. kokosmælk 1,3 tsk. chiliflager 1 tsk. stødt koriander 1 tsk. paprika 3 tsk. hønsebouillonterning 25 g. mandler 25 g. rasp 150 g. hvedemel 70 g. grahamsmel 1,5 spsk. karry 160 g. ris Fremgangsmåde Lås skærm