Madplan uge 3 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 7 stk. løg
  • 12 fed hvidløg
  • 3 cm. frisk ingefær
  • 250 g. sød kartoffel
  • 1,5 bundt frisk persille
  • 2 stk. broccoli
  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 900 g. kartoffel
  • 700 g. gulerod
  • 3 stk. porre
  • 1 bundt forårsløg
  • 1200 g. kyllingebryst
  • 700 g. bacon i tern
  • 300 g. skinkestrimler
  • 1 dl. creme fraiche
  • 8 dl. madlavningsfløde
  • 500 g. frisk spinatpasta
  • 12 stk. æg
  • 200 g. smør
  • 400 g. hytteost
  • 200 g. revet mozzarella
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 20 g. tomatpure
  • 400 g. hakkede tomater på dåse
  • 70 g. peanutbutter
  • 400 ml. kokosmælk
  • 2,6 tsk. chiliflager
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 2 tsk. paprika
  • 6 stk. hønsebouillonterning
  • 50 g. mandler
  • 50 g. rasp
  • 300 g. hvedemel
  • 140 g. grahamsmel
  • 3 spsk. karry
  • 320 g. ris

Fremgangsmåde

Skriv en kommentar