Madplan uge 3 (knap til 4 personer) Madplan uge 3 (knap til 4 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 7 stk. løg 12 fed hvidløg 3 cm. frisk ingefær 250 g. sød kartoffel 1,5 bundt frisk persille 2 stk. broccoli 2 stk. rød peberfrugt 900 g. kartoffel 700 g. gulerod 3 stk. porre 1 bundt forårsløg 1200 g. kyllingebryst 700 g. bacon i tern 300 g. skinkestrimler 1 dl. creme fraiche 8 dl. madlavningsfløde 500 g. frisk spinatpasta 12 stk. æg 200 g. smør 400 g. hytteost 200 g. revet mozzarella 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 20 g. tomatpure 400 g. hakkede tomater på dåse 70 g. peanutbutter 400 ml. kokosmælk 2,6 tsk. chiliflager 2 tsk. stødt koriander 2 tsk. paprika 6 stk. hønsebouillonterning 50 g. mandler 50 g. rasp 300 g. hvedemel 140 g. grahamsmel 3 spsk. karry 320 g. ris Fremgangsmåde Lås skærm