Madplan uge 35 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 3 stk. løg
  • 7 fed hvidløg
  • 300 g. champignon
  • 750 g. kartoffel
  • 1 stk. rødløg
  • 350 g. gulerod
  • 1,1 bundt frisk persille
  • 60 g. spidskål
  • 1 stk. avocado
  • 0,25 stk. granatæble
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 2 stk. svinekoteletter
  • 680 g. kyllingebryst
  • 30 g. smør
  • 60 g. parmesan
  • 2 pk. frisk mozzarella
  • 200 g. mascarpone
  • 5 g. gær
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 3 stk. æg
  • 0,5 dl. mælk
  • 1 dl. hvidvin
  • 1 spsk. olivenolie
  • 95 g. peberfrugtspesto
  • 200 ml. kokosmælk
  • 1,5 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 150 g. risottoris
  • 1,5 stk. hønsebouillonterning
  • 360 g. hvedemel
  • 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 25 g. rasp
  • 1,5 spsk. karry
  • 160 g. ris
  • 30 g. mandelmel
  • 30 g. saltmandler
  • 20 g. solsikkekerner

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar