Madplan uge 35 (knap til 2 personer) Madplan uge 35 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 3 stk. løg 7 fed hvidløg 300 g. champignon 750 g. kartoffel 1 stk. rødløg 350 g. gulerod 1,1 bundt frisk persille 60 g. spidskål 1 stk. avocado 0,25 stk. granatæble 1 pk. bacon i skiver 2 stk. svinekoteletter 680 g. kyllingebryst 30 g. smør 60 g. parmesan 2 pk. frisk mozzarella 200 g. mascarpone 5 g. gær 2,5 dl. piskefløde 3 stk. æg 0,5 dl. mælk 1 dl. hvidvin 1 spsk. olivenolie 95 g. peberfrugtspesto 200 ml. kokosmælk 1,5 dl. raps- eller solsikkeolie 150 g. risottoris 1,5 stk. hønsebouillonterning 360 g. hvedemel 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning 25 g. rasp 1,5 spsk. karry 160 g. ris 30 g. mandelmel 30 g. saltmandler 20 g. solsikkekerner Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm