Madplan uge 35 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 6 stk. løg
  • 14 fed hvidløg
  • 600 g. champignon
  • 1500 g. kartoffel
  • 2 stk. rødløg
  • 700 g. gulerod
  • 2,2 bundt frisk persille
  • 120 g. spidskål
  • 2 stk. avocado
  • 0,5 stk. granatæble
  • 2 pk. bacon i skiver
  • 4 stk. svinekoteletter
  • 1360 g. kyllingebryst
  • 60 g. smør
  • 120 g. parmesan
  • 4 pk. frisk mozzarella
  • 400 g. mascarpone
  • 10 g. gær
  • 5 dl. piskefløde
  • 6 stk. æg
  • 1 dl. mælk
  • 2 dl. hvidvin
  • 2 spsk. olivenolie
  • 190 g. peberfrugtspesto
  • 400 ml. kokosmælk
  • 3 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 300 g. risottoris
  • 3 stk. hønsebuillonterning
  • 730 g. hvedemel
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 50 g. rasp
  • 3 spsk. karry
  • 320 g. ris
  • 60 g. mandelmel
  • 60 g. saltmandler
  • 40 g. solsikkekerner

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar