Madplan uge 35 (knap til 4 personer) Madplan uge 35 (knap til 4 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 6 stk. løg 14 fed hvidløg 600 g. champignon 1500 g. kartoffel 2 stk. rødløg 700 g. gulerod 2,2 bundt frisk persille 120 g. spidskål 2 stk. avocado 0,5 stk. granatæble 2 pk. bacon i skiver 4 stk. svinekoteletter 1360 g. kyllingebryst 60 g. smør 120 g. parmesan 4 pk. frisk mozzarella 400 g. mascarpone 10 g. gær 5 dl. piskefløde 6 stk. æg 1 dl. mælk 2 dl. hvidvin 2 spsk. olivenolie 190 g. peberfrugtspesto 400 ml. kokosmælk 3 dl. raps- eller solsikkeolie 300 g. risottoris 3 stk. hønsebuillonterning 730 g. hvedemel 1 stk. grøntsagsbouillonterning 50 g. rasp 3 spsk. karry 320 g. ris 60 g. mandelmel 60 g. saltmandler 40 g. solsikkekerner Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm