Madplan uge 37 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 1,5 stk. porre
  • 150 g. kartoffel
  • 0,5 stk. blomkål
  • 8,5 fed hvidløg
  • 1 bundt frisk persille
  • 3 stk. rødløg
  • 0,5 stk. broccoli
  • 0,5 stk. rød peberfrugt
  • 0,5 stk. grøn peberfrugt
  • 2 stk. økologisk lime
  • 1,5 spsk. frisk ingefær
  • 1,5 stk. gulerod
  • 37,5 g. blandet salat
  • 0,6 bundt frisk koriander
  • 1 stk. avocado
  • 800 g. sød kartoffel
  • 1 stk. tomat
  • 225 g. bacon i tern
  • 200 g. hakket kyllingekød fra De Danske Familiegårde
  • 500 g. hakket oksekød
  • 3 dl. madlavningsfløde
  • 100 g. smør
  • 6 stk. æg
  • 250 g. creme fraiche
  • 100 g. revet mozzarella
  • 20 g. parmesan
  • 200 g. frisk pasta
  • 0,5 dl. hvidvin
  • 2,5 spsk. sweet chilisauce
  • 100 g. mayonnaise
  • 0,4 dl. sojasauce
  • 100 g. majs på dåse
  • 100 g. sorte bønner på dåse
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 0,5 stk. hønsebouillonterning
  • 0,5 tsk. stødt muskatnød
  • 100 g. hvedemel
  • 80 g. grahamsmel
  • 6 stk. tortillapandekager
  • 25 g. saltede peanuts
  • 2 spsk. tacokrydderi

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar