Madplan uge 37 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 3 stk. porre
  • 300 g. kartoffel
  • 1 stk. blomkål
  • 17 fed hvidløg
  • 2 bundt frisk persille
  • 6 stk. rødløg
  • 1 stk. broccoli
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 11 stk. grøn peberfrugt
  • 4 stk. økologisk lime
  • 3 spsk. frisk ingefær
  • 3 stk. gulerod
  • 75 g. blandet salat
  • 1,2 bundt frisk koriander
  • 2 stk. avocado
  • 1600 g. sød kartoffel
  • 2 stk. tomat
  • 450 g. bacon i tern
  • 400 g. hakket kylling fra De Danske Familiegårde
  • 1000 g. hakket oksekød
  • 6 dl. madlavningsfløde
  • 200 g. smør
  • 12 stk. æg
  • 500 g. creme fraiche
  • 200 g. revet mozzarella
  • 400 g. parmesan
  • 400 g. frisk pasta
  • 1 dl. hvidvin
  • 5 spsk. sweet chilisauce
  • 200 g. mayonnaise
  • 0,8 dl. sojasauce
  • 200 g. majs på dåse
  • 200 g. sorte bønner på dåse
  • 2 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 1 tsk. stødt muskatnød
  • 200 g. hvedemel
  • 160 g. grahamsmel
  • 12 stk. tortillapandekager
  • 50 g. saltede peanuts
  • 4 spsk. tacokrydderi

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar