Madplan uge 49 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 8 fed hvidløg
  • 4 stk. løg
  • 1 stk. gul peberfrugt
  • 500 g. kartoffel
  • 70 g. grønkål
  • 2 cm. frisk ingefær
  • 2 stk. gulerod
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 0,5 bundt forårsløg
  • 0,25 bundt frisk koriander
  • 0,5 bundt frisk basilikum
  • 400 g. kyllingebryst
  • 300 g. hakket oksekød
  • 150 g. bacon i tern
  • 350 g. udbenet kylllingelår (fra De Danske Familiegårde)
  • 45 g. smør
  • 0,8 dl. mælk
  • 90 g. parmesan
  • 0,5 dl. piskefløde
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • 0,5 dl. sojasauce
  • 0,25 dl. sweet chilisauce
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 spsk. ribsgele
  • 0,5 tsk. sovsekulør
  • 700 g. hakkede tomater på dåse
  • 1 dl. hvidvin
  • 50 g. karrypasta
  • 400 ml. kokosmælk
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. tomatpure
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. majsstivelse
  • 3,5 stk. hønsebouillonterning
  • 1 spsk. brun farin
  • 30 g. cashewnødder
  • 180 g. ris
  • 1,5 stk. laurbærblade
  • 0,5 tsk. paprika
  • 150 g. risottoris
  • 125 g. nudler
  • 40 g. peanuts
  • 210 g. spaghetti
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 0,5 tsk. chiliflager
  • 1 nip sukker

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar