Madplan uge 49 (knap til 2 personer) Madplan uge 49 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 8 fed hvidløg 4 stk. løg 1 stk. gul peberfrugt 500 g. kartoffel 70 g. grønkål 2 cm. frisk ingefær 2 stk. gulerod 1 stk. rød peberfrugt 0,5 bundt forårsløg 0,25 bundt frisk koriander 0,5 bundt frisk basilikum 400 g. kyllingebryst 300 g. hakket oksekød 150 g. bacon i tern 350 g. udbenet kylllingelår (fra De Danske Familiegårde) 45 g. smør 0,8 dl. mælk 90 g. parmesan 0,5 dl. piskefløde 1 pk. frisk mozzarella 0,5 dl. sojasauce 0,25 dl. sweet chilisauce 1 spsk. raps- eller solsikkeolie 1 spsk. ribsgele 0,5 tsk. sovsekulør 700 g. hakkede tomater på dåse 1 dl. hvidvin 50 g. karrypasta 400 ml. kokosmælk 1 spsk. olivenolie 2 spsk. tomatpure 1 spsk. hvidvinseddike 2 spsk. majsstivelse 3,5 stk. hønsebouillonterning 1 spsk. brun farin 30 g. cashewnødder 180 g. ris 1,5 stk. laurbærblade 0,5 tsk. paprika 150 g. risottoris 125 g. nudler 40 g. peanuts 210 g. spaghetti 1 tsk. tørret timian 1 tsk. tørret oregano 0,5 tsk. chiliflager 1 nip sukker Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm