Madplan uge 49 (knap til 4 personer) Madplan uge 49 (knap til 4 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 16 fed hvidløg 8 stk. løg 2 stk. gul peberfrugt 1000 g. kartoffel 140 g. grønkål 4 cm. frisk ingefær 4 stk. gulerod 2 stk. rød peberfrugt 1 bundt forårsløg 0,5 bundt frisk koriander 1 bundt frisk basilikum 800 g. kyllingebryst 600 g. hakket oksekød 300 g. bacon i tern 700 g. udbenet kyllingelår (fra De Danske Familiegårde) 90 g. smør 1,6 dl. mælk 180 g. parmesan 1 dl. piskefløde 2 pk. frisk mozzarella 1 dl. sojasauce 0,5 dl. sweet chilisauce 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 2 spsk. ribsgele 1 tsk. sovsekulør 1400 g. hakkede tomater på dåse 2 dl. hvidvin 100 g. karrypasta 800 ml. kokosmælk 2 spsk. olivenolie 4 spsk. tomatpure 2 spsk. hvidvinseddike 4 spsk. majsstivelse 7 stk. hønsebouillonterning 2 spsk. brun farin 60 g. cashewnødder 360 g. ris 3 stk. laurbærblade 1 tsk. paprika 300 g. risottoris 250 g. nudler 80 g. peanuts 420 g. spaghetti 2 tsk. tørret timian 2 tsk. tørret oregano 1 tsk. chiliflager 2 nip sukker Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm