Madplan uge 49 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 16 fed hvidløg
  • 8 stk. løg
  • 2 stk. gul peberfrugt
  • 1000 g. kartoffel
  • 140 g. grønkål
  • 4 cm. frisk ingefær
  • 4 stk. gulerod
  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 0,5 bundt frisk koriander
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 800 g. kyllingebryst
  • 600 g. hakket oksekød
  • 300 g. bacon i tern
  • 700 g. udbenet kyllingelår (fra De Danske Familiegårde)
  • 90 g. smør
  • 1,6 dl. mælk
  • 180 g. parmesan
  • 1 dl. piskefløde
  • 2 pk. frisk mozzarella
  • 1 dl. sojasauce
  • 0,5 dl. sweet chilisauce
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 2 spsk. ribsgele
  • 1 tsk. sovsekulør
  • 1400 g. hakkede tomater på dåse
  • 2 dl. hvidvin
  • 100 g. karrypasta
  • 800 ml. kokosmælk
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. tomatpure
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 4 spsk. majsstivelse
  • 7 stk. hønsebouillonterning
  • 2 spsk. brun farin
  • 60 g. cashewnødder
  • 360 g. ris
  • 3 stk. laurbærblade
  • 1 tsk. paprika
  • 300 g. risottoris
  • 250 g. nudler
  • 80 g. peanuts
  • 420 g. spaghetti
  • 2 tsk. tørret timian
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. chiliflager
  • 2 nip sukker

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar