Madplan uge 6 (knap til 2 personer)

1 stk. løg

3 fed hvidløg

200 g. gulerod

750 g. kartoffel

0,4 bundt frisk persille

1 stk. rød peberfrugt

0,5 bundt forårsløg

150 g. grønne bønner

50 g. rucola

25 g. blandet salat

0,5 stk. agurk

1 stk. avocado

3 stk. pølser

150 g. bacon i tern

100 g. parmaskinke

130 g. smør

2 dl. mælk

150 g. pikant flødeost

6 stk. æg

45 g. parmesan

1,3 dl. piskefløde

3 spsk. creme fraiche

150 g. frosne edamamebønner uden bælg

5 g. gær

1 pk. frisk mozzarella

50 g. PUCK fetaost

1 spsk. tomatpure

400 g. hakkede tomater på dåse

0,5 dl. vodka

1 spsk. rødvinseddike

1 spsk. akaciehonning

130 g. tun på dåse

1 spsk. mayonnaise

3 tsk. salsa

50 g. syltede rødløg

50 g. grøn pesto

300 g. pizzasauce

1 tsk. sød sennep

1,5 spsk. olivenolie

0,5 spsk. citronsaft

0,5 stk. hønsebouillonterning

1,5 tsk. paprika

415 g. hvedemel

80 g. grahamsmel

200 g. rigatoni pasta

0,5 tsk. chiliflager

130 g. bulgur

50 g. saltmandler

Skriv en kommentar