Madplan uge 6 (knap til 2 personer) 1 stk. løg 3 fed hvidløg 200 g. gulerod 750 g. kartoffel 0,4 bundt frisk persille 1 stk. rød peberfrugt 0,5 bundt forårsløg 150 g. grønne bønner 50 g. rucola 25 g. blandet salat 0,5 stk. agurk 1 stk. avocado 3 stk. pølser 150 g. bacon i tern 100 g. parmaskinke 130 g. smør 2 dl. mælk 150 g. pikant flødeost 6 stk. æg 45 g. parmesan 1,3 dl. piskefløde 3 spsk. creme fraiche 150 g. frosne edamamebønner uden bælg 5 g. gær 1 pk. frisk mozzarella 50 g. PUCK fetaost 1 spsk. tomatpure 400 g. hakkede tomater på dåse 0,5 dl. vodka 1 spsk. rødvinseddike 1 spsk. akaciehonning 130 g. tun på dåse 1 spsk. mayonnaise 3 tsk. salsa 50 g. syltede rødløg 50 g. grøn pesto 300 g. pizzasauce 1 tsk. sød sennep 1,5 spsk. olivenolie 0,5 spsk. citronsaft 0,5 stk. hønsebouillonterning 1,5 tsk. paprika 415 g. hvedemel 80 g. grahamsmel 200 g. rigatoni pasta 0,5 tsk. chiliflager 130 g. bulgur 50 g. saltmandler