Madplan uge 6 (knap til 4 personer)

2 stk. løg

6 fed hvidløg

400 g. gulerod

1500 g. kartoffel

0,8 bundt frisk persille

2 stk. rød peberfrugt

1 bundt forårsløg

300 g. grønne bønner

100 g. rucola

50 g. blandet salat

1 stk. agurk

2 stk. avocado

6 stk. pølser

300 g. bacon i tern

200 g. parmaskinke

260 g. smør

4 dl. mælk

300 g. pikant flødeost

12 stk. æg

90 g. parmesan

2,6 dl. piskefløde

6 spsk. creme fraiche

300 g. frosne edamamebønner uden bælg

10 g. gær

2 pk. frisk mozzarella

100 g. PUCK fetaost

2 spsk. tomatpure

800 g. hakkede tomater på dåse

1 dl. vodka

2 spsk. rødvinseddike

2 spsk. akaciehonning

260 g. tun på dåse

2 spsk. mayonnaise

6 tsk. salsa

100 g. syltede rødløg

100 g. grøn pesto

600 g. pizzasauce

2 tsk. sød sennep

3 spsk. olivenolie

1 spsk. citronsaft

1 stk. hønsebouillonterning

3 tsk. paprika

830 g. hvedemel

160 g. grahamsmel

400 g. rigatoni pasta

1 tsk. chiliflager

260 g. bulgur

100 g. saltmandler

Skriv en kommentar