Madplan uge 6 (knap til 4 personer) 2 stk. løg 6 fed hvidløg 400 g. gulerod 1500 g. kartoffel 0,8 bundt frisk persille 2 stk. rød peberfrugt 1 bundt forårsløg 300 g. grønne bønner 100 g. rucola 50 g. blandet salat 1 stk. agurk 2 stk. avocado 6 stk. pølser 300 g. bacon i tern 200 g. parmaskinke 260 g. smør 4 dl. mælk 300 g. pikant flødeost 12 stk. æg 90 g. parmesan 2,6 dl. piskefløde 6 spsk. creme fraiche 300 g. frosne edamamebønner uden bælg 10 g. gær 2 pk. frisk mozzarella 100 g. PUCK fetaost 2 spsk. tomatpure 800 g. hakkede tomater på dåse 1 dl. vodka 2 spsk. rødvinseddike 2 spsk. akaciehonning 260 g. tun på dåse 2 spsk. mayonnaise 6 tsk. salsa 100 g. syltede rødløg 100 g. grøn pesto 600 g. pizzasauce 2 tsk. sød sennep 3 spsk. olivenolie 1 spsk. citronsaft 1 stk. hønsebouillonterning 3 tsk. paprika 830 g. hvedemel 160 g. grahamsmel 400 g. rigatoni pasta 1 tsk. chiliflager 260 g. bulgur 100 g. saltmandler